Zwatra neemt deel aan de beurs InfraTech 2017.

Geplaatst op 3 januari 2017

Van 17 tot en met 20 januari 2017 wordt in Ahoy, Rotterdam de beurs InfraTech 2017 georganiseerd. Zwatra Transport is op deze beurs aanwezig met een stand en wij verwelkomen u dan ook graag op onze stand, standnummer 1.411 in hal 1.

zwatra-infratech2017

NATIONAAL PLATFORM VOOR DE HELE INFRASECTOR

Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en nieuwe kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector onder één dak. De partners en gastheren geven invulling aan het uitgebreide kennisprogramma maar ook (branche)organisaties leggen verbinding met de sector op diverse themapleinen.

SLIM VERBINDEN

Dat is het thema van InfraTech 2017 in Rotterdam Ahoy. Letterlijk en figuurlijk. Vooraanstaande stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche spelen een prominente rol op de beurs. Hiermee is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.

FOCUS OP INNOVATIE

InfraTech 2017 legt met diverse nieuwe initiatieven meer dan ooit de focus op innovatie en trends. Voorbeelden hiervan zijn: het nieuwe segment Infra Innovaties op de beursvloer, Lab op Straat, het Water Innovatie Plein en het Rioleringstheater in het segment Riolering.

SECTOR MET LEF

Ontwikkelingen in de infrabranche volgen elkaar in snel tempo op. De markt vraagt om een sector met lef. Met oog voor veranderingen in de ruimtelijke omgeving en met toenemende betrokkenheid van de burger in dit proces. Partijen in de infrabranche leggen die verbinding, van solo naar samenwerken. Er wordt volop gezocht naar mogelijkheden, ook buiten de branche, voor een integrale aanpak met nieuwe contractvormen en transparante samenwerking. Ontwikkelingen waar InfraTech 2017 nadrukkelijk aandacht aan besteedt.

PARTNERSHIPS

InfraTech wordt ondersteund door 14 belangrijke partners die zowel strategisch als programma-inhoudelijk meedenken.

Mocht u deze beurs willen bezoeken dan kunt u zich aanmelden via de website van InfraTEch 2017, maar u kunt ook een registratiekaart bij ons aanvragen door te bellen naar 088 2569200 of per e-mail info@zwatra.nl. U vindt Ahoy aan de Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op