Zwatra genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2015

Geplaatst op 29 december 2015

Nationale Business Succes Award 2015Zwatra Transport is door de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut uitverkozen tot winnaar in de zwaartransportbranche.

Het NBSA-Instituut heeft als taak het jaarlijks onderzoeken van de belangrijkste branches in Nederland. Dit doet het instituut in samenwerking met RTL, FD, BNR, MT, het sectorenbeleid van Economische Zaken en VNO-NCW.

Naar aanleiding van duizenden verzoeken van bedrijven uit o.a. energie, utiliteit, bouw, onderwijs, infra, lezers van het FD en MT en volgers van de Succes Award zijn wij  een onderzoek in de branche “Weg& Infra” gestart.

Het NBSA Instituut is onder de indruk geraakt en heeft Zwatra derhalve gekwalificeerd als een kwalitatief succesvolle speler in deze branche. Het NBSA Instituut heeft besloten ons  in de top 10 voorselectie te plaatsen. Hiermee geeft het NBSA Instituut ons de unieke mogelijkheid om als trots bedrijf voor onze medewerkers en klanten,  landelijk en klantgericht  als een top onderneming gepositioneerd te worden.

Naar aanleiding van  het onderzoek is Zwatra voorgedragen aan de Nominatiecommissie met als uiteindelijke resultaat dat Zwatra is uitverkozen tot winnaar in de zwaartransportbranche.

Op 4 februari 2016 dingt Zwatra nu mee naar de Nationale Business Succes Award 2015.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op