Testen van een reddingsboot in de Schie

Geplaatst op 1 augustus 2013

In opdracht van Willem Pot heeft Zwatra Transport afgelopen week het transport van een reddingsboot verzorgd van Rotterdam naar Delft. Daar aangekomen is de boot te water gelaten waarna deze getest kon worden in de Schie.

Willem Pot B.V is onderdeel van  de Umoe Schat Harding Group en levert tal van producten en services voor de scheepvaart en offshore.

Tot het uitgebreide leveringsprogramma van Willem Pot BV (www.willempot.com) behoren ook gebruikte reddingsboten. Voor een van haar klanten diende een reddingsboot, geschikt voor 64 personen, getest te worden. Door Willem Pot is gekozen voor de Schie in Delft om deze test uit te voeren.

Al vele jaren verzorgt Zwatra Transport het vervoer van de boten voor Willem Pot en ook voor deze test verzorgde Zwatra het vervoer van Rotterdam naar Delft.  Eenmaal aangekomen aan de Schieweg werd de boot met de autolaadkraan te water gelaten en kon de test beginnen.

Reddingsboot2Het vervoer van deze boot werd door Zwatra uitgevoerd met een bakwagen voorzien van een 74 tm autolaadkraan.

Na afloop van de  succesvolle test verzorgde Zwatra natuurlijk ook weer het transport van de boot, inclusief het laden, terug naar Rotterdam.

Zwatra Transport beschikt over een uitgebreid wagenpark met onder meer bakwagens met autolaadkraan voor het zelf laden en lossen van de wagen, maar ook voor het verrichten van hijswerkzaamheden. De chauffeurs beschikken natuurlijk over alle benodigde certificaten om deze werkzaamheden uit te voeren. Onze chauffeurs staan 24 uur per dag 7 dagen per week gereed om voor Willem Pot maar natuurlijk voor alle klanten de gevraagde transporten te verzorgen, zowel nationaal als internationaal.

Reddingsboot

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op