Autolaadkraan transport

Zwatra Transport is een expert op het gebied van autolaadkraan transport. Met betrekking tot verticaal transport wordt aan klanten een breed scala aan mogelijkheden geboden. Zo beschikt Zwatra zwaar transport onder meer over bakwagens en over trekkers voor autolaadkraan transport. Het wagenpark van Zwatra is zeer uitgebreid met autolaadkranen die elk over unieke kenmerken en eigenschappen beschikken. Zo kunnen de wagens uit het wagenpark voor elk type van verticaal hijswerk worden ingezet. Schakel voor verticaal hijswerk dan ook Zwatra in als specialist op het gebied van autolaadkraan transport.

Autolaadkraan transport voor verticaal hijswerk

Autolaadkranen zijn hulpmiddelen die bij uitstek geschikt zijn om in te zetten bij bijvoorbeeld het laden en lossen van grof afval, zoals zand of stenen. Autolaadkraan transport is eveneens ideaal om op krappe plaatsen hijswerkzaamheden uit te voeren. Bijvoorbeeld op een locatie waar een beperkte hoogte aanwezig is, maar ook in een fabriekshal om een verhuizing op een efficiënte manier te laten verlopen. Het grote voordeel van autolaadkraan transport is, dat er geen aparte kraanwagen gebruikt hoeft te worden voor het laden en lossen en een aparte wagen voor het transport. Dat levert dus een grote kostenbesparing op. Zwatra biedt voor elke vorm van verticaal hijswerk een oplossing met bijvoorbeeld een bakwagen met kraan of door een trekker met laadkraan in te zetten, waarmee constructies en machines geplaatst kunnen worden.

Bakwagens en trekkers voor autolaadkraan transport

De bakwagens voor autolaadkraan transport bestaan uit bakwagens met een vaste autolaadkraan en uit bakwagens met een verrijdbare kraan. Elke type verticaal transport en hijswerk kan door Zwatra als expert op het gebied van autolaadkraan transport worden uitgevoerd. Alle bakwagens met autolaadkranen zijn van een Nederlandse kraankeuring voorzien en beschikken daarnaast voor een groot deel ook over de Belgische kraankeuring. De bakwagens voor autolaadkraan transport beschikken over Euro 5 motoren met 410 pk tot 460 pk. De reikwijdte van de bakwagen met laadkraan beslaat 24 meter en de medewerker bedient de laadkraan op radiografische wijze. Door deze wijze van bediening op afstand kan de medewerker vanaf een veilige locatie de kraan bedienen en zelf de hijslast positioneren en aanslaan. De lengte van de laadbak bedraagt 640 centimeter en het maximale laadvermogen is vastgesteld op 15 ton. Zwatra beschikt met de bakwagens voor autolaadkraan transport over doorlopende ontheffingen voor lengte, hoogte en breedte. Naast de bakwagens kan er ook gebruik worden gemaakt van trekkers voor autolaadkraan transport. Zwatra beschikt over trekkers die een compacte opbouw hebben en die perfect zijn om in krappe ruimten of op locaties met een beperkte hoogte in te zetten. De trekkers voor autolaadkraan transport zijn uitgerust met Euro 5 motoren van 410 pk tot 460 pk en kennen 3 of 4 assen. De capaciteit van trekkers voor autolaadkraan transport varieert van 50 tot en met 105 tm en de kraan heeft een reikwijdte tot maximaal 22 meter. Verder zijn de trekkers voorzien van een ADR uitrusting en uitgerust met track & trace.

Schakel specialist Zwatra in voor autolaadkraan transport

autolaadkraan transport door Zwatra TransportZwatra is expert op het gebied van speciaal autolaadkraan transport. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met de hoogste mate van veiligheid. Er wordt door Zwatra doorlopend aandacht besteed aan het nog verder verbeteren van de veiligheid door onder meer gebruik te maken van innovatieve technieken. Een groot aantal medewerkers is in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport diploma, zodat autolaadkraan transport door Zwatra altijd op een vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Overigens moeten medewerkers die hijswerkzaamheden uitvoeren vanaf een bedrijfslastmoment van 10 tm op grond van de Arbowet over een TCVT certificaat beschikken en voldoet Zwatra daar uiteraard aan. De wagens voor autolaadkraan transport beschikken in het wagenpark van Zwatra over de benodigde hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen. Voor verticaal transport kan Zwatra op elk gewenst moment ingeschakeld worden, waarbij een bakwagen of trekker voor autolaadkraan transport kan worden ingezet. Daarnaast biedt Zwatra voor verticaal transport ook de mogelijkheid om van verreikers en kleinere kranen gebruik te maken. Als specialist op het gebied van verticaal transport en autolaadkraan transport kan elke hijsklus door Zwatra geklaard worden.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op