Transportbedrijf

Transportbedrijf Zwatra klaart de zwaarste klus

Zwatra Transportbedrijf uit Delft is al jarenlang koploper op het gebied van zwaar transport. Het transportbedrijf beschikt over de juiste voertuigen om nagenoeg elk transport te kunnen verzorgen. Of het nu gaat om industrieel vervoer, verticaal of horizontaal transport, de ervaren medewerkers van Zwatra transportbedrijf gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Transportbedrijf Zwatra voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende regels en wetgeving.

Het kan niet zwaar of bijzonder genoeg zijn

Sinds de start in 1945 heeft Transportbedrijf Zwatra zich gespecialiseerd in exceptioneel transport en hijswerkzaamheden. Het uitgebreide wagenpark bestaat onder andere uit:

  • bakwagens met een vaste, of verrijdbare autolaadkraan
  • open trailers voor gebruik met de trekkers
  • een breed scala aan gesloten trailers
  • kippers met autolaadkraan
transportbedrijf Zwatra Transport

Transportbedrijf

Transportbedrijf Zwatra is hiermee in volledig staat om exceptionele transporten professioneel en efficiënt uit te voeren. Vanzelfsprekend zijn alle voertuigen uit de vloot uitgerust met de juiste materialen om zowel het transport als de hijswerkzaamheden veilig uit te voeren.

Exceptioneel transport behoort tot de kerntaken

Zwatra Transportbedrijf beschikt over het materieel om bijvoorbeeld buizen tot een lengte van 42 meter en ladingen tot wel 100 ton te vervoeren. Vooral bij het verzorgen van transporten van goederen met ongebruikelijk vormen, afmetingen en gewichten is het vastzetten van de lading uiterst belangrijk. De chauffeurs van Transportbedrijf Zwatra hebben de kennis en ervaring om deze lading te zekeren. Zij hebben hiervoor diverse cursussen gevolgd en gebruiken hierbij uitsluitend spanbanden, kettingen en gereedschappen van topkwaliteit.

Verticaal of horizontaal transport

Zwatra Transportbedrijf verzorgt verticaal horizontaal transport over de weg in Nederland, maar ook voor internationaal transport. Of er nu tijdelijke huisvesting, bouwmachines, haspels, buizen of constructies vervoerd moeten worden, bij Zwatra Transportbedrijf bent u aan het juiste adres. Op het gebied van verticaal transport voldoet Zwatra Transportbedrijf aan de criteria van de erkenningsregeling van de Vereniging Verticaal Transport. Indien het materiaal van Zwatra toch niet toereikend blijkt om de klus te klaren, dan wordt er in goede harmonie samengewerkt met betrouwbare kraanbedrijven.

Veiligheid staat voorop bij transportbegeleiding

Zwatra Transportbedrijf heeft gediplomeerde transportbegeleiders in dienst en beschikt tevens over een aantal transportbegeleidingsvoertuigen. De geroutineerde transportbegeleiders verzorgen niet alleen de transportbegeleiding van exceptionele transporten. Zij doen ook routeonderzoek en adviseren bij planning en over de inzet van het materiaal. Tijdens het transport zijn de medewerkers van de transportbegeleiding de extra oren en ogen van de chauffeur. Die is hierdoor in staat om het voertuig met de bijzondere lading veilig door het verkeer te loodsen.

Specialist in industiële verhuizingen

Zwatra Transportbedrijf beschouwt industriële verhuizingen als projecten, waarvoor de gehele coördinatie wordt verzorgd. Het begint altijd met het aanvragen van de benodigde vergunningen. Daarna zorgen de transporteurs, projectleiders, uitvoerders en riggers er voor dat de verhuizing tot in de puntjes geregeld wordt. Dankzij de inzet van de juiste materialen, zoals heftrucks, autolaadkranen, traplopers, verreikers en tilhulpen regelt Transportbedrijf Zwarta elke industriële verhuizing van A tot Z.

Veilig en vertrouwd de weg op

Transportbedrijf Zwatra is zowel ISO 9001 als VCA** gecertificeerd en heeft hiermee gekozen voor kwalitatief en veilig werken. Alle chauffeurs van Transportbedrijf Zwatra zijn in het bezit van een VCA certificaat en hebben alle benodigde diploma’s en certificaten op zak. Elk transport is bij Transportbedrijf Zwatra dan ook in vertrouwde handen. Zwatra Transportbedrijf gebruikt de modernste communicatiemiddelen en computersystemen ten behoeve van de administratie en de planning.

Zorg voor mens en milieu

Bij Transportbedrijf Zwatra staat de zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het moderne rijden om het brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden. Het merendeel van de vrachtwagens is uitgerust met de moderne Euro5 motoren die de emissie van schadelijke stoffen aanzienlijk beperken. Het brandstofverbruik van de vrachtwagens wordt verder teruggebracht door gebruik van automatische versnellingsbakken. Neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie en laat uw volgende transport ook perfect verzorgen door Zwatra Transportbedrijf.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op