Internationaal transport

Internationaal transport? Met Zwatra komt u er wel!

Zwaar materieel te vervoeren? Neem contact op met Zwatra transport en het wordt snel en goed geregeld. Zwatra is niet alleen uw partner voor vervoer in heel Nederland, maar ook voor internationaal transport. Of u nu bouwmachines van A naar B wilt hebben of bijvoorbeeld bouwmaterialen, motoren of militair materieel: met Zwatra komt u er wel! Zwatra garandeert een veilig internationaal transport, begeleid door deskundige en professionele medewerkers. In ons 68-jarig bestaan hebben we vele tevreden klanten gehad. Ook u bieden we graag een oplossing op maat voor internationaal transport.

Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden. U kunt ook verder lezen voor meer informatie over Zwatra zwaar transport en onze methode.

internationaal transport

Ook voor industriële verhuizingen

Zwatra is onder andere specialist in internationaal transport van industrieel materieel. Naast het internationaal transport zorgt Zwatra voor de aanvraag van de juiste vergunningen. Ook de plaatsing van het industrieel materieel is bij ons in goede handen. We halen de spullen van hun plek, en zorgen dat ze na het internationaal transport ook weer netjes op de nieuwe plek komen te staan. Zwatra ontmantelt installaties en zorgt voor plaatsing en uitsluiting op de nieuwe locatie. Daarvoor beschikken we over de juiste materialen en mensen. Een industriële verhuizing is voor Zwatra dus meer dan alleen internationaal transport, het is een heel project dat van begin tot eind perfect moet verlopen.

De juiste mensen en materialen

Voor zo’n bijzonder internationaal transport heeft Zwatra de juiste mensen in huis. Denk aan projectleiders, riggers, transporteurs en uitvoerders. Zij zijn uiteraard in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten, zoals het VCA-certificaat, en worden regelmatig getraind. Daarnaast beschikken we over de juiste voertuigen en materialen, zoals autolaadkranen, heftrucks, tilhulpen en rijplaten, zodat uw zwaar transport altijd goed wordt uitgevoerd.

Goed uitgerust wagenpark

Hoe hoog, lang, of zwaar uw te vervoeren materieel ook is, Zwatra zorgt voor dat het internationaal transport goed verloopt. Daarvoor heeft Zwatra een goed uitgerust wagenpark in huis, evenals de benodigde begeleidingsvoertuigen. Ook regelen wij de benodigde vergunningen. Onze chauffeurs vervoeren dagelijks bijzondere ladingen en zijn dus specialisten in hun vakgebied.

internationaal transport door Zwatra Transport

Uitzonderlijk vervoer perfect geregeld

Heeft u internationaal transport nodig van materieel met een uitzonderlijke hoogte? Dat kan Zwatra tot in de puntjes voor u regelen. Wij rijden vooraf zelfs de route, zodat we eventuele obstakels voor het internationaal transport goed in kaart kunnen brengen. Voor breedtetransporten geldt dat onze trucks beschikken over breedteborden en de juiste verlichting. Voor speciaal transport van zware lading beschikt Zwatra over speciale voertuigen die deze lading goed kunnen dragen. Ook hierbij controleren we de route vooraf, zodat we bijvoorbeeld zeker weten of bruggen en viaducten geschikt zijn voor zware voertuigen.

Transport onder goede begeleiding

Een goede begeleiding van uw internationaal transport is natuurlijk heel belangrijk. Zwatra beschikt over diverse transportbegeleidingsvoertuigen en gediplomeerde transportbegeleiders. Zij leiden het internationaal transport in goede banen, uw lading komt veilig aan in het buitenland. Natuurlijk wordt het transport uitgevoerd met oog voor het overige verkeer; veiligheid voor iedereen staat bij ons voorop. De transportbegeleiders doen vooraf het routeonderzoek en geven advies over het te gebruiken materiaal voor het internationaal transport. Tijdens het internationaal transport staan zij in contact met de chauffeur en met de planningsafdeling van transportbedrijf Zwatra.

Oog voor mens en maatschappij

Zwatra vindt milieu, maatschappij en leefomgeving erg belangrijk. Bij het verzorgen van internationaal transport wordt daarom rekening gehouden met de keus van gereedschappen en materialen. Die moeten veilig en ergonomisch zijn voor onze medewerkers. Hierbij kunt u denken aan auto’s en vrachtwagens die uitgerust zijn met airco en ergonomische stoelen. Verder probeert Zwatra tijdens het internationaal en transport Nederland het brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden. Zo sparen we het milieu. Maar ook op onze kantoren wordt zuinig omgesprongen met verlichting en wordt er papier bespaard door facturen elektronisch te versturen. Daarnaast is veilig rijden bij ons natuurlijk een belangrijk aandachtspunt.

Meer weten?

Meer weten over internationaal transport door Zwatra? Neem contact op of bel 088-256 92 00 voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van internationaal transport.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op