Speciaal transport

Speciaal transport door Zwatra TransportWanneer het aankomt op speciaal transport van bijzondere, vaak kwetsbare objecten, dan voldoet enkel een specialist. Zwatra is precies die specialist die u zoekt. Speciaal vervoer is bij dit familiebedrijf al vele decennia in goede handen. Met een groot en divers wagenpark zijn wij ieder soort speciaal transport de baas. Als geen ander realiseren wij ons dat exceptioneel transport altijd een bijzondere aanpak vereist. Het is immers nooit hetzelfde. Elke klus is uniek en vereist een geheel eigen aanpak en een goede afstemming met de opdrachtgever. Zwatra weet wat er bij speciaal transport komt kijken en zorgt dat alles van A tot Z in orde komt. Dat betekent niet alleen het transport zelf, maar ook de afstemming met u als opdrachtgever en goede communicatie met overheden en instanties. Wanneer wij met een zwaar transport op de weg zitten, willen we natuurlijk niet met onverwachte omstandigheden geconfronteerd worden. Als ervaren professionals anticiperen wij maximaal op de omstandigheden zodat het snel, voordelig en veilig tot stand komt. Een voorbeeld daarvan is onze begeleiding, die wij helemaal in eigen beheer hebben. Dat betekent dat zowel de begeleiders als de begeleidende voertuigen onderdeel zijn van Zwatra. Zo oefenen wij ook op dit belangrijke onderdeel van speciaal transport, maximale controle uit.

Vertrouw op Zwatra Speciaal Transport

Ons belangrijkste handelsmerk is dat wij mogelijk maken wat voor anderen niet mogelijk is. Wij onderscheiden ons binnen de branche in positieve zin en zorgen ervoor dat u met minimale moeite zorgeloos kunt vertrouwen op een goede afhandeling.

Welke vormen van speciaal transport wij concreet bieden:

Industriële verhuizingen en het gehele planningstraject daaromheen;
• Voor verticaal transport en hijswerkzaamheden kunt u vertrouwen op Zwatra;
• Een ervaren en gediplomeerde transport begeleiding;
• Exceptioneel transport dat niet door reguliere transportbedrijven kan worden uitgevoerd.

Het kan zijn dat uw bedrijf op enig moment in de nabije toekomst een beroep zal moeten doen op een of meerdere van de hierboven genoemde diensten. Wanneer u verwacht te maken te krijgen met speciaal transport dan is het altijd verstandig om vroegtijdig bij Zwatra Transport te informeren. Juist omdat wij ook het plannings- en vergunningstraject voor onze rekening nemen kan het nooit kwaad in een vroegtijdig stadium de mogelijkheden voor speciaal transport te verkennen.

Modern en duurzaam

Ook in het speciaal transport is het belangrijk om verder te kijken dan vandaag alleen. Wij vinden het zelf belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken en wij merken dat onze opdrachtgevers hier ook steeds vaker naar informeren. Zwatra beschikt over een zeer modern wagenpark van voertuigen die voldoen aan de hoogste standaarden qua milieu en duurzaamheid. Al deze voertuigen beschikken over Euro5 motoren. Hierdoor wordt niet alleen het milieu gespaard, maar profiteert u ook van een modern wagenpark dat ook kwalitatief een streepje voor heeft. In speciaal transport voldoet gemiddeld immers niet. Slijtage of schade aan het voertuig of het transportobject is bij dit type transport onaanvaardbaar. Dit zou vertraging betekenen voor u als opdrachtgever en ondergraaft daarmee de toegevoegde waarde waar wij juist zo trots op zijn. Wij zijn bijzonder perfectionistisch als het op speciaal transport aankomt. Iets dat ook tot uiting komt in onze hoge standaarden voor veiligheid en kwaliteit.

Veiligheid en kwaliteit van speciaal transport

Hierboven gingen we al in op het grote belang van veiligheid en kwaliteit. Onderdeel daarvan is vanzelfsprekend dat alle medewerkers van Zwatra Transport over alle benodigde certificaten en papieren beschikken voor speciaal transport. Concreet hebben we het dan over VCA en ISO 9001. Een papiertje, hoe nuttig en noodzakelijk dan ook, is natuurlijk geen bewijs van veilig en bekwaam werken. Daarom leggen we binnen Zwatra ook sterk de nadruk op ontwikkeling en educatie. Op eigen kennis uit de praktijk, naast theoretische kennis van buitenaf. Wij leggen de lat hoog en kunnen dan ook met gepaste trots stellen dat onze medewerkers tot de besten in hun vakgebied behoren.

Meer informatie speciaal transport

Wilt u meer informatie ontvangen over speciaal transport? Neem dan contact op met Zwatra Transport. Daarvoor kunt u ons online contactformulier gebruiken of anders de onderstaande gegevens.

Schieweg 14
2627 AN Delft
088 256 92 01

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op