Plaatsen van Roestvrijstalen trap bij Metrostation Kralingse Zoom

Geplaatst op 4 juli 2013

In opdracht van Rovasta Roestvrijstaal in Bleiswijk (www.Rovasta.nl) heeft Zwatra Transport het transport en het plaatsen van een roestvaststalen trap voor het metrostation Kralingse Zoom in Rotterdam mogen verzorgen.

Aannemer Breijer heeft van de RET de opdracht gekregen voor de revitalisatie van het metro- en busstation Kralingse Zoom in Rotterdam. Onderdeel van dit project is het plaatsen van een nieuwe toegangstrap voor het metrostation. Deze trap wordt uitgevoerd in RVS  en voorzien van terrazzo treden met verwarming en LED verlichting

Rovasta uit Bleiswijk heeft van aannemer Breijer de opdracht gekregen voor het vervaardigen van deze toch wel bijzondere RVS buitentrap.

De trap met een gewicht van 6,5 ton diende ’s nacht geplaats te worden om zo min mogelijk hinder op te leveren voor de reizigers en ook om de veiligheid van de reizigers te kunnen waarborgen.

Zwatra heeft in de nacht van zondag 30 juni op maandag 1 juli eerst het exceptionele transport (dit in verband met de breedte van de trap) van de trap van Bleiswijk naar de Kralingse Zoom verzorgd om vervolgens met behulp van een trekker met een 105 tm autolaadkraan ook het plaatsen van de trap te verzorgen.

IMG_1731 20130701_011539 IMG_1763

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op