Zwatra in beeld

Een oud medewerkers van Zwatra Transport heeft in de afgelopen jaren heel veel foto’s gemaakt en verzameld van transporten en werkzaamheden die door Zwatra Transport zijn uitgevoerd. Deze foto’s zijn te bekijken via de website van Flickr . Onderstaand hebben wij een aantal verwijzingen opgenomen naar de verschillende albums.

De foto’s in de verschillende albums geven een uitgebreid beeld van de grote diversiteit aan werkzaamheden die Zwatra Transport in de afgelopen 70 jaar heeft uitgevoerd. Niet alleen de historie van Zwatra wordt hierin belicht maar ook de verschillende bedrijven en activiteiten die door Zwatra Transport zijn overgenomen, zoals Den Hoed Delft, Baartmans & van der Water, Penske Construct, van den Bogerd Transport, van ‘t Wout (transport) en DDM Transport.

De albums zijn door deze oud medewerker – Richard Mastenbroek – met veel enthousiasme en zorgvuldigheid samengesteld. Een resultaat waar hij zeker trots op mag en kan zijn. Mocht u foto’s in uw bezit hebben waarvan u denkt “het zou leuk zijn om deze ook op de site te tonen”, laat het ons dan weten of beter nog stuur de foto op naar info@zwatra.nl. Wij zullen deze foto’s of berichten dan aan Richard doorgeven.

Wij wensen u veel kijk plezier.

 

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op