Vacature industriële verhuizingen

Vacature Industriële Verhuizingen

Zwatra Transport vervoert zware materialen en zorgt ook voor het plaatsen ervan. Industriële verhuizingen, vormen een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Zwatra Transport. Een logisch onderdeel ook want industriële verhuizingen liggen vaak in het verlengde van zwaar transport. De materialen moeten van hun plaats gehaald worden voordat ze vervoerd kunnen worden of juist na aflevering (weer) op hun plaats worden neergezet.

Voor onze afdeling Industriële Verhuizingen is Zwatra op zoek naar uitvoerend personeel. We zoeken niet alleen mensen die hier ervaring in hebben. Ook indien je aan het begin van je carrière staat en je hebt interesse in het werken in een dynamische omgeving met een breed scala aan mooie projecten, nodigen we je van harte uit te solliciteren.

We zoeken mensen die in het bezit zijn van een geldig VCA diploma of dit op korte termijn willen behalen. Het hebben van een heftruck- en/of hoogwerker certificaat is een pré. We zullen in overleg een opleidingspakket samenstellen.

Interesse?

Wij nodigen je van harte uit om te reageren! Inlichtingen en sollicitaties via onderstaand adres. Onze contactpersonen voor deze vacature zijn Gijsbert Scholten of Richard van Giesen.

Zwatra transport

Zwatra B.V.
Schieweg 14
2627 AN Delft
tel: 088-2569270
Reacties: administratie@zwatra.nl
www.zwatra.nl

 

Binnen de gehele Boerman Groep zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel. Kijk voor een overzicht van de verschillende vacatures op: http://www.boermangroep.nl/bgwp/?page_id=361

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op