Kwaliteit

Kwaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en continuïteit zijn belangrijke pijlers waarop onze Zwatra organisatie is gebouwd. In de samenwerking tussen de medewerkers van de verschillende afdelingen en disciplines binnen Zwatra Transport, maar natuurlijk ook met onze klanten en toeleveranciers, vormen deze begrippen de dagelijkse praktijk.

De processen binnen Zwatra zijn erop gericht om de opdrachten conform de wensen en eisen van de opdrachtgevers uit te voeren, waarbij natuurlijk rekening gehouden wordt met de wettelijke eisen en regels.

Het KVGM-systeem van Zwatra Transport is volgens de NEN-EN-ISO-9001:2008 norm gecertificeerd en voldoet hiermee aan de internationaal gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

De operationele medewerkers van Zwatra beschikken allemaal over een VCA certificaat terwijl de operationeel leidinggevende beschikken over het VCA-VOL diploma. Zwatra Transport heeft aangetoond te beschikken over een VCA systeem voor het realiseren van veiligheidsbeheersing conform de richtlijnen VCA** (2208/5.1) en is daarmee VCA88 gecertificeerd.

Zwatra Transport besteed veel aandacht aan de opleidingen van de medewerkers. Natuurlijk gebeurt dit in het kader van de vakbekwaamheid van de beroepschauffeur volgens Code 95. Maar naast de cursussen voor de vakbekwaamheid nemen de werknemers van Zwatra Transport  deel aan cursussen en trainingen. Hierdoor beschikken de medewerkers over de vereiste certificaten en diploma’s en hebben zij voldoende opleiding om de werkzaamheden uit te voeren.

Alle door  Zwatra Transport gebruikte middelen voor het transporteren en hijsen van goederen worden conform de daar aan verbonden richtlijnen, wetten en eisen gecontroleerd, geïnspecteerd en beproefd. Dit in combinatie met de gecertificeerde en ervaren medewerkers garandeert dat uw goederen bij ons in goede handen zijn.

De medewerkers van Zwatra Transport beschikken over alle vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), zoals onder meer veiligheidsschoenen, -helmen en -brillen. Daarnaast hebben de medewerkers ook kleding die niet alleen comfortabel is om de werkzaamheden uit te voeren, maar ook herkenbaarheid en veiligheid bieden. Dit onder meer door een duidelijke zichtbare kleur en reflecterende strepen.

Onze chauffeurs zijn niet alleen ons visite kaartje maar ook het uwe.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op