Ons bedrijf

Zwatra Transport is van oorsprong een Rotterdams bedrijf maar is inmiddels al weer vele jaren gevestigd in Delft en houdt zich bezig met verzorgen van horizontaal, verticaal, exceptioneel transport, industriële verhuizingen en machine transporten.

Vanuit het hoofdkantoor in Delft worden de werkzaamheden aangestuurd. Om de grote variëteit aan werkzaamheden snel en efficiënt uit te kunnen voeren beschikt Zwatra over een team enthousiaste en vakbekwame medewerkers en een grote verscheidenheid aan materiaal.

De organisatie kent een platte structuur en kenmerkt zich door korte communicatie lijnen.

Onderstaand zullen we kort terugblikken op de geschiedenis van het bedrijf en de mijlpalen de afgelopen jaren.

Zwatra beschikt naast het brede wagenpark, de vele hulpmiddelen, het moderne materiaal en de ervaren medewerkers over moderne communicatiemiddelen en computersystemen.

Voor de planning en financiële administratie wordt gebruik gemaakt van een geïntegreerd ERP systeem en zijn de computers in de “cloud” geplaatst. De communicatie met de chauffeurs verloopt via de boordcomputer en mobiele telefonie.

Zwatra beschikt over alle benodigde certificaten voor het uitvoeren van nationale en internationale transporten voor derden (NIWO), een kwaliteitscertificaat (ISO-9001), een veilig werken certificaat (certificaat (VCA**), een erkenningscertificaat van de VVT en het CO2-bewust certificaat.

Deze certificaten kunt u downloaden evenals onze algemene leveringsvoorwaarden op onze download pagina.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op