ISO 9001 en VCA**

Geplaatst op 14 maart 2014

In februari 2014 is het KVGM (Kwaliteit – Veiligheid – Gezondheid – Milieu) systeem van Zwatra Transport geauditeerd door TüV Nederland. Het KVGM systeem volgens ISO-9001 en VCA** is door de auditoren van TüV Nederland voldoende beoordeeld en de certificaten zijn inmiddels weer uitgegeven.

Sinds april 2005 is Zwatra Transport gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001 en voldoet ook aan de 2008 versie van deze normering. Zwatra Transport is sinds 2005 eveneens volgens VCA** gecertificeerd. Ieder jaar worden de procedures door een geaccrediteerde instantie gecontroleerd en bij Zwatra is gekozen om dit te laten doen door TüV Nederland. Naast deze jaarlijkse tussentijdse audit dient het gehele KVGM-systeem om de drie jaar geheel geauditeerd te worden. Dit was voor Zwatra Transport in 2014 weer het geval. Toch altijd weer spannend, terwijl we weten dat de organisatie werkt volgens de opgestelde procedures en voorschrift.
De geheel audit verliep voorspoed en de auditoren konden dan ook aan het eind van de controle aangeven dat Zwatra door hen voorgedragen zou worden voor hercertificering.

De nieuwe certificaten kunt u downloaden via www.zwatra.nl/ons-bedrijf/downloads

Naast deze ISO-9001 en VCA** certificering beschikt Zwatra tevens over het certificaat behorende bij de door de Vereniging voor Verticaal Transport afgegeven VVT-erkenningsregeling.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op