Directiewisseling Zwatra Transport in Delft

Geplaatst op 17 mei 2017

Op 19 februari 2016 heeft de Boerman Groep, na een langdurige samenwerking, een meerderheidsbelang in Zwatra verworven.

De groep werkt vanuit haar vestigingen in Hardinxveld-Giessendam (Boerman Transport en Plus Unit Service), Rozenburg (De Jong Transport en VCT Containertransport), Delft (Zwatra Transport en Industriële Verhuizingen) en Kontich België (Boerman Transport België). De groep heeft 190 mensen in dienst en bestaat uit ruim 150 trekkende voertuigen. Elk type lading van 100 gram tot 100 ton kan vervoerd worden.

SAMSUNG CSC

Sinds de overname is hard gewerkt om de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen verder te optimaliseren. Dit heeft er onder andere toe geleid dat de planning van de kraanwagens wordt samengevoegd om de efficiency verder te vergroten. Ook wordt gewerkt aan het verder samenvoegen van de diverse taken en verantwoordelijkheden, zoals administratie, personeelszaken, automatisering, kwaliteitszorg en inkoop.

De nieuwe organisatie die ontstaat vraagt ook een verandering in de directie en daarom zal Ruud Egas september 2017 het stokje overdragen aan Wim Nienhuis.

Wim zal de functie van directeur Zwatra gaan combineren met zijn werk als directeur van Boerman Transport en hij zal samen met Wim Veldhoen de directie van de Boerman Groep blijven vormen.

Ruud Egas, sinds februari 2007 als directeur werkzaam bij Zwatra, benadrukt dat deze stap in goed overleg is genomen. In de komende maanden zal hij zijn werkzaamheden overdragen aan Wim Nienhuis, die hierbij ondersteund wordt door de teams van Zwatra en Boerman Transport.

foto-2-persbericht-zwatra-medium

Voor de klanten en relaties verandert er niets. Dezelfde vertrouwde kwaliteit, dezelfde aanspreekpunten en dezelfde betrouwbaarheid blijven gecombineerd worden met het aanbieden van een breed dienstenpakket.

‘Transport = Teamwork’ is al jaren het motto van de Boerman Groep. Samenwerken met de klant en samenwerken met elkaar. De klanten worden volledig ontzorgd bij elk logistiek vraagstuk, want ‘onze mensen maken het verschil’.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op