Transportbegeleiding

Transportbegeleiding

Voor het verzorgen van transportbegeleiding heeft Zwatra Transport de beschikking over eigen gediplomeerde transportbegeleiders en transportbegeleidingsvoertuigen. Naast het uitvoeren van transportbegeleiding van exceptionele transporten verzorgen deze ervaren transportbegeleiders ook routeonderzoek en adviseren zij de planning hoe en met welk materiaal bepaalde transporten kunnen worden uitgevoerd.

Voor het uitvoeren van bijzondere transporten is transportbegeleiding vaak noodzakelijk. Zwaar transport wordt, vanwege de veiligheid voor het overige verkeer, uitgevoerd met één of meerdere transportbegeleiders. De transportbegeleiding heeft de juiste opleiding gevolgd en beschikt over de wettelijk vereiste documenten. Zowel de transportbegeleider als het begeleidingsvoertuig zijn duidelijk herkenbaar conform de in de wet daaraan verbonden regels.

De transportbegeleiding bij Zwatra Transport heeft veel ervaring in het begeleiden van vele soorten transporten. Of het nu gaat om lengtetransporten, breedtetransporten of hoogtetransporten, bijzonder zware transporten of een combinatie ervan, de transportbegeleiding heeft veel kennis en ervaring en kan zorg dragen voor het veilig uitvoeren van het transport.

Tijdens het transport is de transportbegeleiding de extra oren en ogen van de chauffeur en helpt zij de chauffeur om zijn voertuig met bijzondere lading veilig door het verkeer te loodsen naar de uiteindelijk laad- of loslocatie.

De transportbegeleiding staat in verbinding met de chauffeur via de modernste en vereiste communicatie middelen en beschikt evenals onze chauffeurs over een boordcomputer voor de communicatie met de planning op ons kantoor in Delft.

Mocht het noodzakelijk zijn om extra transportbegeleiding in te huren dan heeft transportbedrijf Zwatra goede contacten met gespecialiseerde transportbegeleidingsbedrijven in binnen- en buitenland.

Transportbegeleiding zal proberen de hinder voor het overige verkeer tijdens een bijzonder transport tot een minimum te beperken waarbij de veiligheid van iedereen voorop staat.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op