Deelname aan de beurs Offshore Energy 2013

Geplaatst op 4 september 2013

Zwatra Transport neem ook dit jaar weer deel aan de internationale beurs “Offshore Energy 2013” die georganiseerd wordt op 15 en 16 oktober 2013 in de RAI in Amsterdam.  Graag verwelkomen wij u op onze stand 9.075.

offshore zwatra

Zwatra Transport verzorgt met een uitgebreid en divers wagenpark transporten voor vele klanten, zowel nationaal als internationaal. Tot de klantenkring van Zwatra Transport uit Delft behoren ook veel bedrijven die direct of indirect verbonden zijn met offshore. Voor deze klanten voert Zwatra allerlei transporten uit. Of het dan gaat om spoedtransporten of het transport van exceptionele lading, Zwatra beschikt over het juiste materiaal en vakbekwame medewerkers die het transport snel en efficiënt verzorgen.

Op onze stand op de Offshore Energy 2013 vertellen wij u graag over de vele mogelijkheden die Zwatra heeft om uw logistieke vraagstukken op te lossen.

Zwatra beschikt over een uitgebreid wagenpark dat onder meer bestaat uit trekkers , bakwagens en trekkers met autolaadkraan, zwaartransporttrekkers, open en gesloten trailers, semi-diepladers, diepladers en begeleidingswagens.

Zoals u van een bedrijf als Zwatra mag verwachten is Zwatra Transport ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Ook beschikken de medewerkers van Zwatra over alle benodigde opleidingen, diploma’s en certificaten om uw transporten uit te kunnen en mogen voeren.

Zwatra beschikt over een modern wagenpark waarbij alle wagens zijn uitgerust met moderne communicatiemiddelen, een boordcomputer en een track & trace systeem. Hierdoor kan de planning effectief met de chauffeur communiceren.

Vanzelfsprekend is Zwatra 24×7 bereikbaar.

Naast het wegtransport verzorgt Zwatra ook verticaal transport en is er een gespecialiseerde afdeling voor industriële verhuizingen en projecten. Zij verzorgen voor u graag het plaatsen en verplaatsen van machines, apparatuur, schakelkasten;  alles wat groot en zwaar is.

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op