Vacature Transportplanner

Vacature Transportplanner

Zwatra Transport is een dynamisch transportbedrijf, dat zich dagelijks bezig houdt met het verzorgen van horizontaal-, verticaal- en exceptioneel transport. Daarnaast is er een afdeling die industriële verhuizingen en machinetransporten verzorgt. Sinds 2016 maakt Zwatra onderdeel uit van de Boerman Groep met vestigingen in o.a. Hardinxveld-Giessendam en Rozenburg.
Voor de afdeling transport in Delft zijn wij op zoek naar een planner.

De afdeling planning is het altijd kloppende hart van ons transportbedrijf. Hier komen de orders binnen en worden deze zo efficiënt mogelijk verdeeld over het beschikbare materieel. Verder worden de uitgevoerde ritten administratief verwerkt en is er voortdurend contact (telefonisch en per e-mail) met klanten, chauffeurs en onderaannemers. Er is een nauwe samenwerking met de transportplanningen van Boerman Transport uit Hardinxveld-Giessendam en De Jong Transport uit Rozenburg.

Wie is onze geschikte kandidaat? Een echte regelaar, die het een uitdaging vindt om elke dag weer een logistieke puzzel op te lossen. Een man of vrouw die begrijpt dat transport geen 9 tot 5 job is. Iemand die goed kan relativeren en stressbestendig is. Daarnaast ben je accuraat in de uitvoering van je werkzaamheden en ben je servicegericht ingesteld.

Functie-eisen:
• Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Beheersen van de Engelse en Duitse taal;
• Kennis van Microsoft Office;
• Ervaring met Exceptioneel of open transport is een pré;
• Kennis van wet- en regelgeving;
• Commerciële eigenschappen.

Interesse? Wij nodigen je van harte uit om te reageren! Inlichtingen en sollicitaties via onderstaand adres. Onze contactpersonen voor deze vacature zijn Gijsbert Scholten of Richard van Giesen.

Zwatra transport

Zwatra B.V.
Schieweg 14
2627 AN Delft
tel: 088-2569270
Reacties: administratie@zwatra.nl
www.zwatra.nl

Wilt uw meer weten?

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem contact op